Nieuws

 

Indra LAB dagen 1 en 2 oktober 2020

Een nieuwe muzikale monoloog staat in de planning: dit keer wordt het een Indisch sprookje. Met louter originele muziek en tekst. We gaan in oktober een opname maken en op 1 en 2 oktober 2020 kun je de LAB-dagen in de Roode Bioscoop meemaken. Door de corona maatregelen kan de zaal minder gasten ontvangen dan normaal, dus wees er snel bij! Ik zal dan samen met PieterJan Cramer van den Bogaart (piano), Dion Nijland(bas) en Nout Ingen Housz(drums) twee avonden lang het nieuwe materiaal uitproberen; een spannend verhaal en vooral veel muziek! www.roodebioscoop.nl

Door de nacht klinkt een lied: verplaatst naar 2021

Met Mirjam van Dam en Jetta Starreveld zou ik nog één seizoen de planken op gaan met “Door de nacht klinkt een lied”. We hebben subsidie van stichting Norma en Amsterdams Fonds voor de Kunst om een speciale editie te maken met een salonorkestje.

DOOR DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS IS DE TOUR OPGESCHOVEN NAAR 2021 IN APRIL/MEI. Ondertussen is onze cd nog steeds te koop, en was ik op 5 mei 2020 op de radio te horen bij Volgspot. Klik hier voor het fragment.

www.doordenachtklinkteenlied.nl

Songtravelling in LaMiana – San Jaume de Llierca Spanje

Samen met Petra Appelman organiseer ik jaarlijks een zomerzangweek in Spanje. Helaas gaat de editie 2020 niet door als gevolg van de coronamaatregelen. We gaan ons nu al verheugen op 2021!

Groet, Monique