Nieuws

LANCERING ANIMATIES ‘WITCHES SONG’ EN ‘MIDDERNACHT’

Voor mijn project “My Letter to the World” plaatste ik een oproepje bij de afdeling illustratie van de Willem de Kooning Academie, waarbij ik vroeg of iemand zin had een animatie te maken bij een van mijn composities, als stage opdracht. Minah Kwon reageerde als eerste en kwam met een geweldige proposal. Ze had nog nooit bewegend beeld gemaakt, en ging de uitdaging aan. Hier is het resultaat van “Witches Song”.

De tweede student die reageerde was Victor Mocnik. Hij maakte een miniatuur setting, die hij heeft gefilmd. Daarbovenop kwam de laag van het getekende figuurtje. Let op de details, ik vind het prachtig! Hier is het resultaat van “Middernacht”

Wat een creativiteit van deze kanjers, leve de kruisbestuiving! Mocht je dit nu een sympathiek project vinden, je kunt ook een stage-project ‘adopteren’; stuur me een berichtje om de mogelijkheden te bespreken.

UITGEVERIJ WITTE TJITJAK

Sinds 2022 heb ik mijn eigen uitgeverij. Het eerste boek dat ik uitgaf, was “Indra, een vertelconcert” in september 2022, een geïllustreerd boek met CD. Het tweede is “My Letter to the World” in (juni 2023), bladmuziek van gedichten op door mij gecomponeerde muziek.

“Indra” kun je bestellen in diverse vormen:

Het fysieke luisterboek via onderstaande link, een digitale versie via Luisterrijk en je kunt ook streamen via Storytel.

BESTEL HIER HET BOEK: naar de webshop

“My Letter to the World” kun je bestellen door mij een e-mail te sturen met je naam en adres. Dan stuur ik jou na betaling van €24,95 plus €4,50 verzendkosten een exemplaar op en ontvang je de mp3’s in je mailbox.

Mocht je dat te omslachtig vinden, je kunt het boek ook bestellen via bladmuziek retailer Broekmans en van Poppel – bestel

Hier een stukje over de bundel in ZING Magazine van juni 2023

 

CONCERTAGENDA 2024

19 jan 2024 Leidse Jazz Week met BIGBAND JUST US – Grand Café de Burcht Leiden

1 mei 2024 HOOR DE VROUWEN ZINGEN – Theater Walhalla Rotterdam

3 mei 2024 HOOR DE VROUWEN ZINGEN – Splendor Amsterdam

4 mei 2024 DOOR DE NACHT KLINKT EEN LIED – Apollo First Theater Amsterdam

5 mei 2024 DOOR DE NACHT KLINKT EEN LIED – Amstelpark Amsterdam

 

Op deze website heb ik ook een nieuwe pagina toegevoegd: Media. Daar vind je allerlei uitingen over de projecten, waaraan ik heb meegedaan of zelf heb geïnitieerd.

Groet, Monique