Nieuws

 

UITGEVERIJ WITTE TJITJAK

Sinds 2022 heb ik mijn eigen uitgeverij. Het eerste boek dat ik uitgaf, was “Indra, een vertelconcert” in september 2022, een geïllustreerd boek met CD. Het tweede is “My Letter to the World” in (juni 2023), bladmuziek van gedichten op door mij gecomponeerde muziek.

“Indra” kun je bestellen in diverse vormen:

Het fysieke luisterboek via onderstaande link, een digitale versie via Luisterrijk en je kunt ook streamen via Storytel.

BESTEL HIER HET BOEK: naar de webshop

“My Letter to the World” kun je bestellen door mij een e-mail te sturen met je naam en adres. Dan stuur ik jou na betaling van €24,95 plus €4,50 verzendkosten een exemplaar op en ontvang je de mp3’s in je mailbox.

Mocht je dat te omslachtig vinden, je kunt het boek ook bestellen via bladmuziek retailer Broekmans en van Poppel ->https://www.broekmans.com/nl/bladmuziek/my-letter-to-the-world-for-ssa-book-with-mp3-files-on-request-933635

Hier een stukje over de bundel in ZING Magazine van juni 2023

CONCERTAGENDA 

3 november 20.00 uur in Jansstraat33 te Haarlem speel ik op het EcoTrip Festival met NUTS – een liedcyclus dat ik schreef over veertig jaar privatisering. Een absurdistisch muziekstuk, Dreigroschen anno 2023. Met PieterJan Cramer van den Bogaart (piano), Dion Nijland (bas) en Nout Ingen Housz (drums).

4 november 20.15 spelen we NUTS in Zaal 100 – De Wittenstraat 100 Amsterdam. Kaarten bestel je hier: https://www.ticketkantoor.nl/shop/nuts-zaal100

 

Op deze website heb ik ook een nieuwe pagina toegevoegd: Recensies. Daar vind je allerlei uitingen over de projecten, waaraan ik heb meegedaan of zelf heb geïnitieerd.

Groet, Monique