Nieuws

2020 vooruitzicht

Coffee, Tea & Harmony

Beleef de wondere wereld van koffie en thee in een bruisende brunchvoorstelling, gebracht door mijn close harmony koortjes en begeleid door pianotrio Ed Boekee. Op zondagochtend 19 en 26 januari, 10.30 uur in Café Belcampo – de Hallen Amsterdam. In je toegangskaartje zit een brunch inbegrepen. Met dank aan het Fonds voor Cultuurparticipatie die dit project ondersteunt!

Indra LAB dagen

Een nieuwe muzikale monoloog staat in de planning: dit keer wordt het een Indisch sprookje. Met louter originele muziek en tekst. We gaan in 2020 een opname maken en op 12, 13 en 14 maart 2020 kun je de LAB-dagen in de Roode Bioscoop meemaken. Ik zal dan samen met PieterJan Cramer van den Bogaart (piano), Dion Nijland(bas) en Nout Ingen Housz(drums) drie avonden lang het nieuwe materiaal uitproberen; stukjes voorlezen en vooral veel muziek maken! En daarna de studio in om de muziek op te nemen.

Door de nacht klinkt een lied

Met Mirjam van Dam en Jetta Starreveld ga ik nog één seizoen de planken op met “Door de nacht klinkt een lied”. We hopen voldoende subsidie te kunnen krijgen om een speciale editie te maken met een salonorkestje! Voorlopige data: 5 april Westerbork | 17 april Kuinre 75 jaar bevrijd optie | 26 april Synagoge Groningen | 2 mei Posa Lelystad | 3 mei Splendor Amsterdam | 4 mei Roode Bioscoop Amsterdam | 10 mei Uilenburger Sjoel i.s.m. Holocaust Museum Amsterdam.

Songtravelling

Verder kun je je nu alvast inschrijven voor de zangweek in de Spaanse Pyrenneeën: Songtravelling 2020. met Petra Appelman. Kijk op de pagina “Doe” voor meer informatie.

Groet, Monique